ΟΑΣΘ: Νέα πορεία διαμαρτυρίας.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΑΣΘ: Νέα πορεία διαμαρτυρίας..

  • Ενδέκατη ημέρα χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
  • Aπίστευτη ταλαιπωρία και οργή από τους πολίτες


Οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους και ότι δεν σκοπεύουν να..επιστρέψουν στο τιμόνι εάν δεν τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα δύο μηνών που τους οφείλονται. Για σήμερα έχουν προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου, στις 10.30, στο Εργατικό Κέντρο, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί νέα πορεία διαμαρτυρίας.

Στο μεταξύ, στη διάρκεια συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, μεταξύ της διοίκησης του Οργανισμού και των νομικών συμβούλων του οργανισμού, αναμένεται να ληφθούν οριστικές αποφάσεις στο θέμα της συνεχιζόμενης επίσχεσης εργασίας των υπαλλήλων.

Χθες Δευτέρα (26/9), κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο Γιάννης Μπουτάρης σημείωσε: «Ζητάμε από τον κ. Σπίρτζη την άμεση καταβολή της υποχρέωσης για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων. Δεν μπορεί ο υπουργός να αγνοεί αυτή την υποχρέωση και να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια ένα εκατ. κόσμο στη Θεσσαλονίκη».

Υποστήριξε δε, πως σε διαφορετική περίπτωση ο δήμος θα κινηθεί νομικά, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Bookmark and Share