«Καρφιά» Χρυσόγονου για τον Πρωθυπουργό - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

«Καρφιά» Χρυσόγονου για τον Πρωθυπουργό

  • "Έχω να τον δω ή να του μιλήσω σχεδόν 2 χρόνια.Προφανώς ο κ.Τσίπρας θεωρεί ότι ενημερώνεται επαρκώς για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον... κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου! 
  • Τι απαντά το Μαξίμου.

Βολές κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι έχει να...τον δει και να μιλήσει μαζί του «κάπου δύο χρόνια».
«Η μία και μοναδική συνάντηση της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρωθυπουργό έγινε τον Μάρτιο του 2015 στο Μαξίμου έκτοτε δεν έχει υπάρξει άλλη επαφή», ανέφερε στον ΣΚΑΪ.
«Προφανώς ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι ενημερώνεται επαρκώς για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου», σημείωσε σε σκωπτικό τόνο.
Ο κ. Χρυσόγονος ανέφερε ότι δεν έχει δει τον κ. Τσίπρα ούτε κατ’ ιδίαν, καθώς δεν επιδιώκει κατ’ ιδίαν συναντήσεις. «Ό,τι έχω να το πω το λέω δημόσια», πρόσθεσε.
Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι ενοχλεί με τις κατά καιρούς τοποθετήσεις του, απάντησε: «Αυτό που πιστεύω το λέω, δεν κρύβομαι… Από ‘κει και πέρα, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε».
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι είναι κακό σενάριο οι πρόωρες εκλογές, τονίζοντας πως επαγγελία της κυβέρνησης ήταν να εφαρμόσει με τον λιγότερο επαχθή τρόπο «μια οδυνηρή συμφωνία και αυτό πρέπει να κάνει».
Τονισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να διεκπεραιώσει την εντολή που έλαβε από τον λαό και εξήγησε ότι πρέπει να εφαρμόσει το παράλληλο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ένα μέρος του οποίου δεν εξαρτιόταν από τους δανειστές. «Αν το υλοποιήσει, οι δανειστές θα μετριάσουν τις παραλογές κατά τα αλλά απαιτήσεις τους», συνέχισε.
Ενόχληση στο Μαξίμου
Οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή προκάλεσαν την ενόχληση κυβερνητικών κύκλων, οι οποίοι απάντησαν ότι ο Πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών. Άλλωστε, πρόσθεσαν, αν ήθελε ο ευρωβουλευτής να συναντήσει τον πρωθυπουργό, θα μπορούσε να τον δει.
Bookmark and Share