Πέρα από το ευτράπελο.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Πέρα από το ευτράπελο..




  • «Εισαγγελέας της Βόρειας Ελλάδας διέταξε έρευνα (προκαταρκτική εξέταση) επειδή επικεφαλής Ταμείου δεν δέχθηκε αιτήσεις συμψηφισμού χρεών με ομόλογα Σώρρα».


Ο εισαγγελέας μάλλον δεν έχει ακούσει τίποτα για το... «600 billions baby», για «Ελλήνων Συνέλευσις» και «σωτήρος έλευσις», έφτασε στο γραφείο του η καταγγελία και... ακολούθησε την τυπική διαδικασία. Λογικά, η υπόθεση θα τεθεί στο αρχείο.
Λογικά, αν και είναι κάτι «πραγματάκια» που μ’ αναγκάζουνε να φεύγω βιαστικά.

Σύμφωνα με απόφαση του Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών (67650/13): «Στην υπό κρίση περίπτωση αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού ύψους 600 δισ. ευρώ που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρεία επενδύσεων με την επωνυμία Red Panther Limited που εδρεύει στο Λονδίνο... ουδόλως αποδείχθηκε η ανυπαρξία του ανωτέρου χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων που το ενσωματώνουν.

Εξάλλου, ουδέποτε υπήρξε πρόθεση των κατηγορουμένων να προκαλέσουν σύγχυση στην κοινή γνώμη, παρά τούτοι κινήθηκαν αποκλειστικά από αγαθά κίνητρα και, συγκεκριμένα, ωθούμενοι από την επιθυμία τους να βοηθήσουν το κράτος... ούτε αμέλεια μπορεί να τους αποδοθεί».
Αν καταλαβαίνω καλά, το δικαστήριο δεν λέει ακριβώς ότι λεφτά υπάρχουν, αλλά ότι δεν αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχουν. Κάτι σαν τα φαντάσματα ή τους εξωγήινους.

Εξωγήινοι δεν είναι, πάντως, όσοι πιστεύουν ότι 600 δισ. υπάρχουν και όχι μόνο φτάνουν για να μας απαλλάξουν από το «απεχθές και επονείδιστο» χρέος, αλλά περισσεύουν και για να αποπληρωθούν οι οφειλές των ιδιωτών στις τράπεζες και να εξοφληθούν χρέη προς το Δημόσιο.

Εξωγήινοι δεν είναι. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Προσωπικά δεν έχω αίσθηση αυτό που ζούμε αν είναι αλήθεια ή παραίσθηση. Προσωπικά δεν μεταφράζω τη σκηνή τραγελαφικά.

Τη συνδυάζω με τη μεγάλη εικόνα πλανητικά. Τα αναποδογυρίσματα, που είθε να μην αποδειχθούν δραματικά και ημι- ή αντι- δημοκρατικά...



Tης κ.Κ.Τζωρτζινάκη
Bookmark and Share