Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζό σε επεισόδια στην Κύπρο.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζό σε επεισόδια στην Κύπρο..

  • Εντάλματα σύλληψης εναντίον έξι προσώπων εξέδωσε η Αστυνομία σε σχέση με τα επεισόδια το βράδυ της Τρίτης μεταξύ οπαδών της ΑΕΛ και του Απόλλωνα στον Εναέριο και στο οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων του Απόλλωνα επί της λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό.

Μάλιστα, την ώρα που... βρίσκονταν σε εξέλιξη τα σοβαρά επεισόδια, ένα αυτοκίνητο φαίνεται να ξεφεύγει από την πορεία του και να σηκώνει κυριολεκτικά στον αέρα πεζό. Από την Αστυνομία δηλώνουν άγνοια για το συμβάν, το οποίο πάντως έχει σοκάρει τους χρήστες του διαδικτύου αλλά και αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από αξιολόγηση μαρτυρίας, ταυτοποιήθηκαν έξι άτομα, τέσσερις οπαδοί του Απόλλωνα και δύο της ΑΕΛ, που φαίνεται να συμμετείχαν στα επεισόδια, ενώ έχουν ήδη γίνει και δύο συλλήψεις. Πρόκειται για έναν 21χρονο και έναν 29χρονο, αμφότεροι από τη Λεμεσό

Εναντίον των έξι προσώπων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό και αξιολογούνται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που υπάρχουν στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άλλων προσώπων που εμπλέκονται στα επεισόδια.

Bookmark and Share