Ερντογάν: Πρέπει να κάνουμε βήματα για να αποκτήσουμε βαλλιστικούς πυραύλους - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ερντογάν: Πρέπει να κάνουμε βήματα για να αποκτήσουμε βαλλιστικούς πυραύλους




  • Έναν νέο «πονοκέφαλο» στην παγκόσμια ανησυχία που έχουν προκαλέσει οι πυρηνικοί εξοπλισμοί της Βόρειας Κορέας πρόσθεσε το βράδυ της Τετάρτης ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος από το βήμα συνεδρίου στη Νέα Υόρκη είπε ότι η Άγκυρα θα κάνει βήματα για την απόκτηση βαλλιστικών πυραύλων.


«Δεδομένου ότι τα αντιπυραυλικά συστήματα S-400 έχουν αναπτυχθεί στη Συρία, θα προσπαθήσω κι εγώ να αποκτήσω S-400 και ακόμα πιο ισχυρά. Αυτά είναι μέτρα που πρέπει να λάβουμε για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Υπάρχουν και βήματα που πρέπει να κάνουμε, επίσης, σχετικά με τους βαλλιστικούς πυραύλους» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Τούρκου προέδρου.
Ανακοίνωσε, δε, ότι θα έχει τη Δευτέρα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν τον οποίο θα υποδεχθεί την Τρίτη στην Τουρκία. «Θα συζητήσουμε όλα όσα συμβαίνουν στη Συρία» είπε για τη συνάντηση αυτή.

Ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε την έκκληση του στους Κούρδους να μην προχωρήσουν στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία τους επαναλαμβάνοντας την απειλή του για λήψη μέτρων σε διαφορετική περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share