Ο Σώρρας τώρα και... σε apps: Aπό καταζητούμενος, στο κινητό σας - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Ο Σώρρας τώρα και... σε apps: Aπό καταζητούμενος, στο κινητό σας





Διαβάστε τα νέα του κόμματος Ελλήνων Συνέλευσις και ακούστε Sorras FM σε άψογη αρχαιοπρεπή(;) γραμματοσειρά.




Τα «γυαλιά» ακόμα και σε μεγάλους κομματικούς σχηματισμούς του εσωτερικού και του εξωτερικού βάζει ο (καταζητούμενος) Αρτέμης Σώρρας, έχοντας όχι μόνο μία, αλλά δύο εφαρμογές για το κινητό σας τηλέφωνο!

Κατεβάστε τον Αρτέμη Σώρρα… στο κινητό σας, και διαβάστε τα νέα του κόμματός του ΕΣΥ (καμία σχέση με νοσοκομεία, Ελλήνων ΣΥνέλευσις σημαίνει το αρκτικόλεξο…) στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ακούστε Sorras FM και διαβάστε τα «πραγματικά νέα» σε άψογη αρχαιοπρεπή(;) γραμματοσειρά «ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (…) ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ» μας πληροφορεί η μία εφαρμογή.

«ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ» καταλήγει η περιγραφή της εφαρμογής.

Και αν δεν σας φτάνει αυτός ο Σώρρας για να καλύψει τις ανάγκες σας και να ανακαλύψετε την αλήθεια, υπάρχουν και τα νέα του κόμματος «ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ (…) ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ» προτρέπουν οι ιθύνοντες νόες της εφαρμογής. Στη δεύτερη εφαρμογή μάλιστα, κυριαρχεί η μορφή του Αρτέμη Σώρρα!

Ένα κλικ μακριά σας ο Σώρρας… Δεν τον βρίσκουν οι αρχές, αλλά τον βρίσκετε εσείς στο κινητό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share